Kedves Szülők, Diákok, Fiatalok!

Kovács-Borik Ágnes, egyetemet végzett angol szaktanár vagyok. Több éves általános iskolai tanári tapasztalattal rendelkezem, így jól ismerem a korosztály igényeit. Várom szeretettel a 8-14 éves diákokat!

Hogy miben tudok segíteni?
  -       alapozás: Játékos angol órákat tartok a fiatalabb (8-10 éves) gyeremekek számára, hogy felkeltsem az érdeklődésüket a nyelv iránt. Dalokat, mondókákat, alap szókincset és egyszerű mondatokat tanulunk, hogy a gyermek már magabiztosan tudjon belevágni az iskolai angolba.
-       korrepetálás: Arra törekszem, hogy ne csak jobb jegyeket hozzanak haza a diákok, de közben meg is szeressék az angol nyelvet. Segítek a házi feladatban és közösen gyakoroljuk is a tananyagot.
  -       tehetséggondozás: Várom azokat a tanulókat is, akik magasabb szinten vannak, mint a csoporttársai, vagy szeretnének az angol nyelvvel többet foglalkozni.
-        nyelvtani rendszerezés: Segítek rendszerben látni az igeidőket, és egyéb nyelvtani szerkezeteket. Feladatokkal és magyarázatokkal segítem elő a megértést.
-       felkészítés: Segítek felkészülni a középiskolai felvételire. Témakörök mentén haladunk, hangsúlyt fektetve a szóbeli fejlesztésre. Továbbá átbeszéljük a nyelvtani szerkezeteket, rendszerezzük a diák tudását.

Kérdésed van?

Jelentkezz be, hogy kérdezhess.

Kérdések


Értékelések

Jelentkezz be az értékeléshez....

Válasz

Kérdés:


       

Szerkesztés